De Band

Coverband Energy! » De Band

Ronald Reinders
Gitarist/Zanger

Ronald ging op z’n achtste naar de plaatselijke muziekschool, waar hij gitaarles nam. Op 19 jarige leeftijd koos Ronald volledig voor een muziekcarrière en werd toegelaten tot het conservatorium. Hij studeerde daar lichte muziek/ elektrische gitaar. Voor solo -en duo doeleinden schrijft Ronald liedjes. Ronald heeft verscheidene singles en albums op zijn naam staan, samen met bands waarin hij gespeeld heeft. In 2006 werd Ronald gevraagd voor de band Energy! Op dit moment is hij een veel gevraagd artiest en treed gemiddeld twee keer per week op door heel het land. Naast een ervaren muzikant is hij ook Docent Audio & Muziek op de NHL te Leeuwarden. www.ronaldreinders.nl

Rob Ahlers
Drummer

Hoi, mijn naam is Rob Ahlers. Ik ben 36 jaar oud en ik woon in Groningen. Na een paar jaar drumles te hebben gehad ging ik op mijn 19e naar het conservatorium. Daarvan ben ik in 2001 afgestudeerd. Tijdens mijn studietijd speelde ik al wekelijks met de band Persona non Grata, maar was daarnaast ook druk met (gelegenheids)bands en projecten in de Groninger muziekscene. Na mijn terugkomst in Groningen na een tijdje in Oostenrijk gewoond te hebben ging ik spelen bij de band Chaos!, een Nederlandstalige rockband, hiermee namen we twee succesvolle singles op. Ook ging ik in deze periode muziek maken met goede vriend Ronald Reinders. Nu maken we samen met de band Energy! de podia onveilig.

Titus Steegstra
Bassist

Ik ben Titus Steegstra, de bassist van Energy!. Ik maak al muziek sinds ik zes jaar oud was. Eerst op de blokfluit en daarna al snel op de (bas-)dwarsfluit in een heus fluit orkest. Op m'n zestiende ben ik begonnen met basgitaar spelen en heb daarmee in veel bandjes gespeeld. (o.a. Flightcase,salsa band Sonora del Caribe, een aantal Big Bands,Soulbandjes, ilanois,Kayleigh Leith band ,Ronald Reinders en band en last but not least Energy!) Naast het spelen in bandjes ben ik actief als koordirigent en werk ik een paar dagen per week in een zorgcentrum.

Aafke Zuidersma
Zangeres

Ik ben Aafke Zuidersma, de zangeres van Energy. Ik woon in Sneek en ik ben 27 jaar oud. Vanaf mijn veertiende heb ik al in verschillende bandje gezeten en opgetreden, waarna uiteindelijk de band Energy! op mijn pad kwam. Wel de leukste band ofcourse!